Goedemorgen Nederland & BNN Radio & NOS Radio 1 Journaal (23 april 2008)

Ik zit inmiddels op Schiphol Airport. Na een ruime week in Nederland, die werkelijk krankzinnig was, zonder enige pauzemoment, vertrek ik over twintig minuten weer richting Noord-Amerika. Hieronder nog even het filmpje van Goedemorgen Nederland gisterochtend, waarin ik commentaar gaf op de verkiezingsuitslag in Pennsylvania.

Ook is de uitzending van het Radio 1 Journaal dankzij Remco te beluisteren, en wel door hier te klikken: op de mp3. Ook de opnamen van een dag eerder bij BNN Today zijn te beluisteren, en wel hier.

Even wat belangrijke info: mijn Canadese telefoonnummer heb ik vanaf 30 april NIET meer. Ik ben de komende maanden alleen bereikbaar via skype (locutaa), mail (zie contactknop links op mijn blog hier) en via mijn Nederlandse telefoonnummer, 0624-524437. Die staat gewoon altijd aan.

Afijn, tijd om te boarden. Later meer, maar voorlopig heb ik eerst even een paar drukke dagen in Toronto en Montreal. Weinig blog dus.

Oh ja, zaterdag weer een column van mijn hand in het Financieele Dagblad, onder andere over de merkwaardige strategie van Hillary voor de komende voorverkiezing. Hebben jullie weer wat te lezen. 🙂

This entry was posted in In de media. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*