Gooi een tomaat naar een schrijver & een roos naar een zangeres

Ik ben al jarenlang fan van Ernest van der Kwast. Ernest studeerde economie aan de EUR en schreef columns voor het Erasmus Magazine. Ik begreep nooit waarom hij economie studeerde, want zijn schrijftalent was groot. Ik kon alleen niet overzien of dat groter was dan zijn talent voor economische aangelegenheden. Hij heeft zelf in ieder geval beslist dat zijn toekomst op papier zou staan. Ernest is schrijver geworden! Hij schreef al het boek ‘Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen’ en is nu weer bezig met een novelle.

Ook is meneer Van der Kwast bezig met het organiseren van vier zomervoordrachten onder de titel ‘Gooi een tomaat naar een schrijver & en roos naar een zangeres’. Ik maak er hier graag wat reclame voor:

‘U wordt beledigd, u wordt gekrenkt, u wordt voor rotte vis uitgemaakt. Maar u wordt ook tegemoetgekomen met gratis tomaten die u naar de schofferende schrijvers kunt gooien. En tussen de voordrachten zingt een hemelsmooie zangeres: wie verliefd wordt, mag nu een roos gooien.

Voor tomaten en rozen wordt gezorgd. (er is een maximum van vier tomaten p.p. Bijbetaling is echter mogelijk: € 0,25 per tomaat, voor de Belgen geldt een verlaagd tarief)

dress code: tennisrackets zijn toegestaan / tennisballenkanons worden in beslag genomen

Agenda: donderdag 9, 16, 23 en 30 augustus 2007 / Terrasrestaurant Wijn of Water, Lloydpier, aan de Maas. (www.wijnofwater.nl) / Programma: 19:00 – 22:30 / entree: gratis. Dinermogelijkheid: BBQ (vlees, vis, salades) 17,50 p.p., vanaf 18 uur.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*