Gratis feestjes in Rotterdam :)

Het Rotterdam promotieteam bestaande uit eh… mijzelf… vindt het hoog tijd om weer eens in actie te komen. Ik wijs u daarom nog maar even op de vele gratis activiteiten die deze zomer in Rotterdam plaats vinden. Wie weet durft iemand het aan om de Maasstad te bezoeken. Met name de skatenights en pleinbioscoop zijn een absolute aanrader. Als er woensdag iemand mee wil doen met het skaten, let me know. 🙂

Korte tijd geleden was er natuurlijk al het zomercarnaval. En het strand langs de Maas (bij de Erasmusbrug) ligt er voorlopig ook nog. And still to come:

Aanstaande woensdag (en de woensdag daarop) is het weer Wednesdaynight Skatenight waar wekelijks zo’n 10 a 15.000 mensen aan meedoen.

Aanstaande zaterdag is de Dance Parade. Veertig trucs met dansers en dj’s in bijzondere  uitdossing; warming-up vanaf 11.00 uur op kruispunt Nieuwe Binnenweg/Mathenesserlaan, de optocht eindigt in een feest in de openlucht.

Op de komende donderdagen is er (nieuw) een Stepnight.

Vanaf morgen is er gedurende drie weken lang elke avond gratis openlucht bioscoop in het Rotterdamse Museumpark. Met films als Dogville, Mystic River, Pirates of the Caribbean, Evil Dead, Van God Los, Shouf Shouf Habibi, etc.

Tot en met 3 september eveneens elke avond gratis films op het schouwburgplein, van Rotterdamse filmmakers.

Dus. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*