Het Elfstedentocht dilemma van Kirsten Verdel

Vandaag kwam TV Rijnmond even langs om te filmen hoe ik switch tussen op de bank liggen (hernia) en schaatsen. Hun dik een half uur gefilmd materiaal waarin alles haarfijn werd uitgelegd moest helaas worden teruggebracht tot een item van 2:13 minuten ofzo, maar ach. Nu ik de Elfstedentocht -als ie komt- niet uit kan schaatsen dit jaar, heb ik in ieder geval altijd onderstaand filmpje nog om over 20 jaar naar terug te kijken en te zeggen: ‘Haha, dat was zo idioot toen, toen had ik een hernia en overwoog ik nóg om de Elfstedentocht te schaatsen!’ Zoiets. Zucht.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het Elfstedentocht dilemma van Kirsten Verdel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*