Het wordt een iPhone!

De kogel is door de kerk, na wekenlang gepieker en gepeins over de ultiem belangrijke beslissing of en hoe ik mijn telefoonabonnement (en toestel) ging aanpassen. Ik heb zojuist met T-Mobile gebeld en het is het volgende geworden: van mijn Flex 10 abonnement voor 9,95 EUR per maand, waar ik altijd grof over mijn beperkte aantal belminuten heen ging en gemiddeld een rekening van rond de 30-40 EUR per maand had, ga ik nu de komende twee jaar naar:

– iPhone 16 Gig (zwart)
– 300 belminuten (extra minuten 0,25 EUR)
– 50 SMS (extra SMS 0,25 EUR)
– gratis onbeperkt internet 

Dit alles voor 33 EUR per maand, inclusief BTW. Geen aansluitkosten.
Beter dan dit konden ze helaas niet bieden (ik zeg ‘helaas’, omdat de aanbieding voor bestaande klanten dezelfde is als voor nieuwe. Loyaliteit wordt dus helaas niet beloond).

En nu maar hopen dat ik en Apple een beetje samen door een deur kunnen, want dit is dus ook… mijn eerste Apple-product ooit!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*