Hockey in Canada

Montreal Canadiens tegen de Atlanta Trashers. De Canadiens zijn legendarisch. In de afgelopen decennia wonnen ze regelmatig de Stanley Cup, de heilige graal uit het hockey. De afgelopen jaren gaat het iets minder, maar dit jaar lijkt het na een valse start beter te gaan. Ze wonnen 9 van de 13 meest recente wedstrijden. De competitie telt in totaal 86 wedstrijden. Best veel ja.

Afijn. Wij betalen overigens niets voor onze kaartjes, want Sonny Gordon, van de Foundation, heeft een VIP-box met zijn bedrijf Dundee Corporation. Gratis entree voor ons dus, inclusief onbeperkt eten en drinken, inclusief bediening. En ik weet dat de gewone kaartjes al 555 dollar zijn, dus ik wil niet eens weten wat een VIP-box kost. Maar ach, dat hoeft dus ook niet.

Ik heb drie jaar geleden al een keer een wedstrijd uit de junior league gezien, maar dit schijnt toch heel anders te zijn. Ik ben benieuwd.

Overigens, over de Stanley Cup gesproken: vorig jaar mocht William Shatner de cup (de echte) lenen voor een van de Boston Legal afleveringen. De heilige graal viel uiteindelijk van het balkon af. Uiteraard. Vanavond weer een nieuwe BL-aflevering! Heb ik iets te doen na de wedstrijd. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*