Hoe weet je dat je te veel doet?

Nou, behalve dat ik nu al twee weken last heb van mijn rug door overbelasting, weet ik dat ik ook mentaal af en toe wat steekjes laat vallen. Zo ging ik in december last minute naar Engeland, puur omdat ik dacht dat ik daar nog niet was geweest in 2011. Dat was ik wel. Datzelfde gold voor Spanje eerder dat jaar. Tja, dat krijg je kennelijk als je naar 25 landen in één jaar reist: dan vergeet je af en toe waar je ook alweer precies bent geweest.

Gisteravond was wel heel erg grappig: ik ging met Ocker naar Bert Visscher. Nieuwe show. Dacht ik. Maar het bleek dezelfde te zijn die ik 17 november 2010 ook al gezien had, met ijsbaan op het podium enzo. Maar, het moet gezegd: daar reist hij dan nu ook wel al erg lang mee rond. 🙂

Net als in 2010 vond ik de show nu overigens ‘wel aardig’. Er leken weinig tot geen veranderingen in te zitten ten opzichte van toen. Wel in mijn gezelschap! De hele avond met Ocker opgescheept gezeten en dat was verschrikkelijk leuk. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*