Huybers is een geweldige motorzaak!

En dan nu… de ontknoping van mijn lekke band!

Ik wilde het verhaal toch even netjes afsluiten voor iedereen die tips had gegeven en had aangeboden te helpen. Het is namelijk eind goed al goed inmiddels. Ik ben met de door de wegenwacht aangebrachte prop voorzichtig helemaal naar Schijndel gereden, waar mijn dealer zit. Waarom niet naar een dichterbij huis (Rdam) gelegen dealer/motorzaak? Omdat Huybers mijn dealer is en ik tot nu toe alleen maar hele goede ervaringen met ze heb gehad. De lekke band was erg vervelend en kwam helaas doordat zij de band niet goed hadden gefixed, maar iedereen kan fouten maken, dacht ik zo, dus ik wilde ze de kans ook geven om het goed te maken. En dat hebben ze geweldig gedaan!! Ik heb inmiddels een gloednieuwe Bridgestone en ik kan zeggen dat ze dat op uiterst nette wijze en met veel excuses en extreem nette korting hebben opgelost. Ik ben dus weer helemaal blij, met mijn nieuwe band en met Huybers.

Inmiddels weer lekker kunnen scheuren. Geen vierkante band meer ook, dus de bochten lopen ineens weer. Dat het koud was net, was ik eigenlijk zo weer vergeten.

Kom maar op met die winter, ik blijf lekker rijden!! :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Huybers is een geweldige motorzaak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*