Ik ben in Tokyo!

Na een twintig uur durende reis ben ik zojuist in Tokyo aangekomen. Het was klaarlichte dag toen we na veertien uur vliegen landden. Een uur later was ik door de paspoortcontrole, waarna ik mijn reis kon vervolgen: per trein richting Shinjuku, nog eens drie uur reizen. Toen de trein (die als metro start) buiten kwam, bleek het pikdonker te zijn. Een heel vreemde gewaarwording.

Uiteraard ben ik in alle haast gisteren mijn camera vergeten mee te nemen. Dus dat wordt zestien dagen Tokyo zonder beeld. Nu ja, ik regel hier wel iemand anders die foto’s maakt. Er zijn in totaal 36 mensen van over de hele wereld die geselecteerd zijn om aan de Sustainability Course mee te doen (georganiseerd door Hosei University Tokyo en het Swiss Federal Institute of Technology).

Maar nu ga ik eerst mijn bed eens opzoeken.

Oh ja: het tijdsverschil met Nederland is 16 uur. Als in: het is in Nederland 16 uur later dan hier.

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*