Ik doe mee aan de 24-uurs skeelertocht voor KiKa – Steun de stichting KinderKankervrij en koop loten!

Op 3 en 4 september vindt www.raps24kika.nl plaats, een 24-uurs skeelerestafette in Flevoland. Ik heb onlangs een team ingeschreven van de schaatsvereniging Rotterdam dat meedoet aan de estafette. Ik doe zelf dus ook mee. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa (stichting KinderKankervrij). Jullie kunnen daarbij helpen door loten te kopen die de organisatie aan ons ter beschikking heeft gesteld.

Er zijn twee verschillende soorten loten: ik heb loten van 2,50 euro per stuk en ik heb loten van 50 euro per stuk. Je mag zoveel loten kopen als je wilt (hoewel minder dan 1 natuurlijk niet kan, haha). Als je loten wilt kopen, laat me dan aub per e-mail naar loc @ ipimuu.org weten hoeveel je er wilt hebben, wat je thuisadres is en maak het geld dan over naar 3559.10.977 ten name van CDM Verdel te Rotterdam. De loten worden dan direct naar je opgestuurd.

Ik hoop dat jullie me ‘los’ weten te maken. 🙂

Meer informatie over de loterij is eventueel te vinden op deze site.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*