Ik houd van Rotterdam!

Deze week is behoorlijk vreemd geweest. Soms vervelend, met een autoreparatie van 400 EUR, maar veelal erg leuk: maandag ging ik naar de kapper, en die was zo enthousiast over mijn verhalen over de VS, dat ik niet mocht betalen. Gisteravond brak er een stuk van een kies af en mijn tandarts haalde hetzelfde trucje als de kapper uit: ik kreeg voor het maken van twee foto’s en het polijsten van de kies een rekening van welgeteld nul euro!

Er was nog meer goed nieuws, onder andere dat mijn boekpresentatie op maandag 19 januari plaats zal vinden in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam. Aanvang is 14:15 uur en iedereen is meer dan welkom. Meer informatie over de presentatie volgt morgenmiddag. Voor diegenen die het boek nu al willen bestellen, dat kan ook, en wel op www.vanrotterdamnaarhetwittehuis.nl.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*