Inauguratiekriebels!

Obama’s inauguratie is aanstaande dinsdag. Het begint al flink te kriebelen. Er komen steeds meer berichten de wereld in over het beleid waar Obama mee zal komen. Guantanamo Bay gaat dicht, de ‘don’t ask don’t tell policy’ verdwijnt, er komt een nieuw pakket om de economie te stimuleren, waarbij Obama desnoods van zijn vetorecht gebruik zal maken om dat door het congres te krijgen (waarschijnlijk niet nodig, maar toch). Kortom: vol spanning kijken we uit naar dinsdag 20 januari.

Ondertussen word ik zo langzamerhand belaagd door journalisten, ook omdat mijn boek (als je het wilt hebben: de kans is 95% dat je ‘m volgende week nog niet in de winkel kunt vinden, maar je kunt ‘m nu ook alvast bestellen op Van Rotterdam naar het Witte Huis en dan heb je hem binnen twee dagen in huis) maandag wordt gepresenteerd. Vanmorgen stond er al een stuk in de Telegraaf, vanmiddag zit ik om 17:35 uur bij ‘Tijd voor Max’ op Nederland 2, en o.a. Nova, Goedemorgen Nederland, VPRO Radio 1 en BNR staan ook nog op de agenda (naast nog tientallen andere). Ik zal jullie er niet mee vermoeien.

Ik hoop dat er na volgende week weer geschaatst kan worden, dan heb ik wel weer tijd. Ik ga vanavond in ieder geval achter de tv hangen om naar de special over de Elfstedentocht van 1997 te kijken! 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*