iPhone vraagje deel 2: problemen…

Oke, na verschillende tips leek het me een goed idee om Google Calendar te gaan gebruiken. Ik heb de instructies opgevolgd zoals die op de website van Google stonden: backup gemaakt van contacten, calendar events even opgeschreven omdat de bestaande events gedelete zouden worden, en toen de juiste gegevens ingevuld om voortaan de iPhone en Google calendar te kunnen syncen.

Maar dat ging (uiteraard) weer mis: mijn calendar was inderdaad leeg op mijn iPhone, dus ik maakte een eerste nieuwe event aan, klik op save, zie het even staan, maar twee seconden later is de agenda weer leeg. Rara hoe kan dat? Zolang ik met iTunes verbonden ben verdwijnen nieuw toegevoegde events direct, als ik het verbindingskabeltje tussen mijn iPhone en laptop verwijder, blijven ze in mijn iPhone staan (tot ik de kabel er weer in plug en er gesynced wordt). Wat gaat er mis? Waarom blijven mijn agenda-items niet staan (en waar gaan ze heen en hoe krijg ik ze terug)?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*