Jan Nagel leest boek Kirsten Verdel, mogelijk gemaakt door: Netwerk :)

Ik kreeg vandaag op Twitter ineens een aantal berichten dat mijn boek in Netwerk zat. Ik had eerst even geen idee waar de Twitteraars het over hadden, maar inmiddels heb ik het zelf ook gezien: in een item over Maurice de Hond is Jan Nagel een van de mensen die commentaar levert in de uitzending. In een background shot zie je hem op de bank zitten, terwijl hij mijn boek leest. Heel subtiel insidersdingetje dus: Jan Nagel heeft onlangs mijn boek nog gerecenseerd en Netwerk was bij mijn boekpresentatie en maakte een filmpje met daarin een interview met mij en een korte quote van Wouter Bos.

Hieronder een 20 seconden durend fragment uit Netwerk van vandaag:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Mastodon