Jarig!

Vandaag ben ik jarig, ‘dus’ dat vierde ik vooral gisteren. Verspreid over de dag druppelden er flink wat mensen binnen. De eerste echte vuurdoop voor mijn nieuwe huis. De vloer heeft het niet geheel overleefd, met al het plakkerige bier. Maar eens een dweil overheen halen. De grote verrassing gisteravond was Freek van Leeuwen, waar ik recentelijk weer mee mail. Ik ken hem nog van het Bona. Ik herkende hem niet eens toen hij binnen kwam. Duurde net een fractie van een seconde te lang voor ik het zag. Vraag me af in hoeverre ik zelf onherkenbaar ben voor Mensen Van Toen.

Vandaag moest er gewerkt worden. Eerst op het partijbureau, waar Niesco Dubbelboer bij het uitdelen van mijn taart naar binnen kwam stormen en meteen begon te zingen en waar ik tijdens datzelfde taart uitdelen wat geld cadeau kreeg voor het weeshuis in Houma. Daarna had ik sectie- en fractievergadering in het provinciehuis in Den Haag. Daar een taart aan het personeel van de keuken gegeven. Ze hadden weer een heerlijke maaltijd bereid. Aansluitend wilde ik net nog naar de bios, maar ik ben echt veel te moe om ook nog maar iets te doen. TV kijken lukt niet, want UPC heeft me nog niet her-aangesloten. Dus dan maar loos bloggen.

Frappant trouwens dat iedereen zegt hoe erg het wel niet is om 30 te worden als je vertelt dat je 29 geworden bent. Moet ik nu in angst en beven afwachten tot ik 30 ben, of een jaar lang ‘party like it’s 1999?’ Ik kies denk ik maar voor dat laatste. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*