Je iPhone als modem voor je laptop, de Kunsthal en JCI

Vandaag ‘slechts’ 2:41 uur bezig geweest om iPhone 3.0 te installeren. Na veel gedoe werkt alles. De handigste nieuwe optie is dat je je iPhone nu ook als modem voor je laptop kunt gebruiken (zie simpele uitleg op http://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn-hi-telfort-mtv-mobile/35611-makkelijk-tethering-aanzetten-kpn-and-t-mobile-zonder-ipcc-files.html. Handig in de trein.

Verder weer leuk op pad geweest de afgelopen dagen. Gisteren eerst mijn nieuwste column voor het FD getikt, die morgen (zaterdag) in de weekendbijlage verschijnt. Gaat dit keer over the West Wing. Ik kon niet anders, nu ik als heuse junkie voor de tweede keer de hele serie aan het kijken ben. Ook gister: een lezing in de Kunsthal in Rotterdam. Voorafgaand aan mijn praatje daar kregen we een rondleiding door de Kunsthal van de nieuwe directrice. De kimono-expositie was leuk, de nieuwe Torch-expo (The Unforgettable Fire) met o.a. U2-foto’s van Anton Corbijn en een heleboel erg vreemde foto’s en schilderijen was nog veel leuker. Super avond!

Op de terugweg liep ik langs De Parade. Had er wel vaak van gehoord, maar nooit echt uitgezocht wat het nu was. Now I know… en er komt 2 juli een tweetup voor. Later meer daarover. 🙂

Verder nog een interview met www.jci.nl, de eindversie daarvan blog ik binnenkort braaf weer.

Tijd voor West Wing 6×7!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*