Je maakt nog eens wat mee..

Het was weer een leuk weekje. Druk vooral, met Obama die deze week precies een jaar geleden tot president werd gekozen. Ik had weer veel media-optredens en moest tussendoor ook nog gewoon aan het werk voor Your World, verder met mijn klus in de kandidaatstellingscommissie voor de PvdA Rotterdam en wat andere zaken. Donderdagmiddag kreeg ik ineens een telefoontje of ik in kon vallen voor een keynote speaker op een congres van SMO, omdat die per ongeluk nog in Amerika zat. Ik kon wel, en kwam in een zaal terecht die vol zat met (oud)-CEO’s.

Frits Goldschmeding en Ruud Lubbers spraken voor mij en ik mocht daarna afsluiten. Voorafgaand zat ik gezellig over van alles en nog wat te praten met Goldschmeding, zonder te weten wie hij was. Pas ‘s avonds toen ik thuiskwam en toch even ging googlen kwam ik er achter dat hij de oprichter van Randstad is, en op 4 in de Quote 500 staat dit jaar met een geschat eigen vermogen van bijna twee miljard euro. Oeps… Wim Dik en Hans Breukhoven had ik gelukkig wel herkend in het publiek, toch apart om voor zo’n groep te staan. Wel verontrustend dat ‘CEO-Nederland’ zo te zien voor ten minste 95% uit mannen bestaat (weliswaar geen representatieve steekproef, maar toch…). Doe daar eens wat aan! 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*