Just another blog

Twitter is een beetje stuk vandaag. Dus dan maar even ouderwetsch bloggen. Afgelopen weekend weer fijn 77km gefietst, met een nieuw recordgemiddelde van 30,2 km per uur. Deed wel pijn, merkte ik gister. Toch gaan skeeleren, maar dat had ik beter niet kunnen doen geloof ik. Doet nu nog iets meer pijn en vanavond staat conditietraining op het programma. Dat wordt nog wat…

Dit weekend ook even in het ziekenhuis geweest om te kijken hoe het met Daan ging, die met een hersenvliesontsteking zat. En dat terwijl hij amper tien dagen oud was… Gelukkig gaat alles weer goed, hij is van de beademing af en mijn zusje was net alle tubetjes en draadjes aan het verwijderen toen ik binnenkwam.

Verder natuurlijk veel voetbal gekeken. Bijna alle wedstrijden gezien. In de oranjepoule van de Telegraaf en Hyves sta ik inmiddels op plek 499, van de 254.607 deelnemers. Klinkt goed, maar gister stond ik nog op plek 367 en alleen de nummer één wint ook daadwerkelijk iets, haha..

Ook volg ik de informatie, met argusogen. Met name gisteravond was interessant, toen Maxime Verhagen na zijn gesprek met Rosenthal kwam melden dat het CDA voorlopig even aan de zijlijn blijft staan. Maar hij sluit niets uit en blijkt donderdag gewoon alweer een nieuwe afspraak met de informateur gepland te hebben… Het klinkt alsof het geen nieuws is, want het CDA had de PVV immers eerder ook niet uitgesloten. Maar niets is minder waar: na het enorme verlies vorige week zou je verwachten dat het CDA zich in de oppositie terugtrekt om de wonden te likken en zichzelf te hervinden. In plaats daarvan zijn ze zó machtsgeil, dat ze zelfs nu nog de deur naar regeren openhouden, zelfs als dat met de PVV moet. Dat terwijl je er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vanuit kunt gaan dat een PVV-VVD-CDA kabinet de eindstreep niet (ongeschonden) zal halen, wat het CDA vast niet ten goede komt. Net als toen in de nacht van de val van het kabinet Jan Peter direct weer tot leider werd gekroond, denkt ook nu het CDA alleen aan de korte termijn winst. Als ze graag nog een keer gehalveerd willen worden: vooral zo doorgaan!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*