Kaarten voor Duran Duran en Moby

Ik HAAT Ticketmaster. Echt. Ik haat ze. Wat een stelletje amateurs. Ze verkopen inmiddels volgens mij al jaren kaarten via hun website, en nog steeds ligt dat ding ELKE keer plat als er iets in de voorverkoop gaat. Enige weken terug was ik vergeefs tot 04.00 uur lokale tijd (Canada) wakker gebleven om aan kaarten voor U2 te komen (de site lag een uur van tevoren al plat) en vandaag dreigde hetzelfde te gebeuren met kaarten voor Duran Duran en Moby. Na ruim een half uur foutmeldingen (te druk, server bezet, probeer het later opnieuw, etc.) is het me dan TOCH gelukt, ik heb kaarten voor beide concerten! Maar het kost me wel weer drie jaar van mijn leven door de irritatie en zenuwen van die vreselijke site.

Gehost door weetikveelwatvoorvaags. Tja. Ga naar een echte provider dan. Ik noem maar wat, XS4ALL ofzo. Zucht.

Had ik trouwens al verteld dat Suicidal Tendencies 23 juni in de Melkweg staat?

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*