Keek op de week

Ik blog weer te weinig. Even een update. Afgelopen weekend ben ik in Antwerpen naar de films Ghost Rider (comic, erg over de top, standaard, maar vermaak) en The Number 23 (Jim Carrey, een soort kruising tussen The Game, Memento en Fight Club. Best erg goed) geweest. Maandagavond zat ik bij het RTV Rijnmond lijsttrekkersdebat voor de statenverkiezingen, wat nog aardig wat vuurwerk opleverde. De uitzending op tv heb ik de dag erna echter gemist, omdat ik toen met Sander de Kramer in Cafe Rotterdam zat. We zijn bezig met een nieuw project waar ik zeer binnenkort wellicht meer over kan vertellen. Nog even geduld.

Woensdag de verkiezingen. Ik heb inmiddels begrepen dat ik alleen al in Rotterdam 427 stemmen heb gehad. Ik kreeg diverse mails en smsjes van mensen die zeiden op me te hebben gestemd. Erg leuk. Op de terugweg vanuit Den Haag hoorde ik Ronald Waterman op radio 1. Niet veel later zat ik zelf in de uitzending om te reageren. Je kunt dat op

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.