Laatste pre-vakantie blog; info

Over twee uur pak ik de trein naar Zell am See: snowboarden! Het wordt de tweede keer ooit dat ik dat ga doen. De vorige keer (twee jaar geleden) eindigde ik daarbij in een ravijn. Niet omdat ik off-piste was, maar omdat ik uit een sleeplift viel. Ik had de instructeur nog zo gewaarschuwd…

Dus de komende week moet iedereen op het internet zich maar even zonder mij vermaken. Ik weet dat het moeilijk is, maar ik weet dat jullie het kunnen! Zo niet, uithuilen kan in de comments.

Voor mensen die mij toch willen bereiken: als je links in het menu hier klikt op ‘contact’ dan kun je een e-mail naar me sturen. Die lees ik dan ook nog zelfs.

En voor een ieder die zich verveelt: koop mijn boek! 🙂

Ciao for now.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*