Lang leve het Beste van Vlaanderen en Nederland!

Bij het zappen langs alle 999 kanalen die we hier op de televisie hebben kwam ik ineens langs… BVN!!! Oftewel: Het Beste van Vlaanderen en Nederland, televisie voor Nederlanders in het buitenland. Ik had geen idee dat we die zender hier op de kabel hadden, normaal gesproken kun je BVN alleen in hotels ontvangen.

Maar ik ben dus erg blij nu, want dit betekent dat ik… Studio Sportzomer kan kijken, alsnog! Mart Smeets, here I come…!! Oh boy, wat heb ik dat gemist zeg, de Tour door Mart… Nu eerst Sportjournaal, dan Nova/Den Haag Vandaag en dan Studio Sportzomer. Het acht uur journaal heb ik net gemist. Lang leve BVN! Ik voel me weer thuis. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*