Laptop in NL: 812 EUR. Zelfde laptop in Canada: 474 EUR.

Ik heb een nieuwe laptop nodig. Degene waar ik dit op tik geeft de laatste tijd iets te vaak blauwe schermen, gevolgd door spontane reboots. Ik heb hem gekocht in december 2003. Dat weet ik zeker, want zelfs de allereerste mails die ik verzond staan er nog op. Ik heb meer dan 25.000 e-mails staan in alleen al de map ‘verzonden items’. Best grappig. Maar goed, ik ben net alvast eens wat gaan zoeken naar nieuwe laptops. Ik denk dat ik er maar 1 in Canada ga kopen volgende maand, want het prijsverschil is enorm. Voor een Inspiron 1521 betaal je in Nederland 812 EUR en in Canada omgerekend maar 474 EUR voor exact dezelfde laptop… 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*