Lezingen deze week

Ik geef de laatste tijd nogal wat lezingen over Obama, leiderschap, nieuwe media, etc. Deze week heb ik er al weer een gedaan, maar er staan er nog twee op de planning. Voor de Belgen: morgenavond (woensdag) spreek ik bij Creative Class in Hasselt. En voor de Nederlanders: donderdag ben ik gastspreker bij Your World in Rotterdam. Dat laatste evenement is zelfs gratis toegankelijk, zoals je op de site kunt zien.

Wie weet kom ik jullie nog tegen, ergens deze week? Op beide locaties zal mijn boek ook verkocht worden. Je kunt die eventueel ook gewoon online bestellen, op www.vanrotterdamnaarhetwittehuis.nl (alle boeken die via die site worden besteld, worden gesigneerd opgestuurd).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*