Live vanuit Denver: Bobby Kennedy Jr!

Ik ben gisteravond aangekomen in Denver. De hele stad ademt de conventie. Ik heb het veel te druk nu om te bloggen, maar ja. Kort dan maar even. Ik ben vanmiddag met Menno de Galan van Nova even richting het Pepsi Center gelopen, om eens rond te kijken. Er is veel politie op de been, heel zichtbaar. Daar is bewust voor gekozen. Denver wil geen problemen.

Ik liep zojuist een Canadese vriend tegen het lijf, die tijdens de conventie in het Oxford Hotel werkt. Daar zit ik nu, in de lobby. Toen ik net opkeek van mijn laptop zag ik ineens drie meter van me vandaan een heel bekend gezicht: Robert Kennedy Jr, de zoon van… Voordat ik van de verbazing was bekomen, ging de liftdeur waar hij op stond te wachten net open, dus tijd voor een foto was er niet. That would have been fun. Misschien later deze week nog. Als er twee mensen deze week zijn die ik deze week wil ontmoeten, dan zijn het wel Bobby Jr en Ted Kennedy. 1 van de 2 nu dus al gezien.

Nu weer de stad in, ik moet eindeloos veel doen vandaag. Vanavond opnames voor Nova, morgen om 19:30 uur op Nederland 3. Ik ben benieuwd.

This entry was posted in Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*