Maar nu even niet

We gaan straks naar Rondom Tien, waar Peter en Marco Pastors allebei te gast zijn. De gespreksonderwerpen zijn ‘een terugblik op de afgelopen vier jaar en vooruitkijken naar de toekomst.’ Maar ik vermoed dat de programmamakers de opiniepeiling ook nog een keer op tafel willen leggen om daar commentaar over te vragen. We zien het straks.
 
Mijn dag bestond vandaag verder uit kleine dingetjes regelen, veel bellen en het spelen van jurylid voor Vara’s Lagerhuis, waarvan de Zuid-Hollandse finales vandaag in Den Haag waren. Het niveau van de scholieren was hoog, de debatonderwerpen aansprekend (bouwen in het Groene Hart, het afschaffen van de euro en het beleid van Verdonk). Wellicht wat politici in de dop…
 
Ondertussen ook nog een bijzonder onverwacht telefoontje gehad, van iemand die meldde me aan een absolute topbaan in de PR te kunnen helpen bij een Groot Bedrijf. Of ik uiterlijk zondag aan wil geven of ik interesse heb. Ik denk het eerlijk gezegd niet. Ik heb net mijn baan bij BZK opgezegd. Als zelfs de overheid al niet genoeg voor mij is om uit idealisme bij te blijven, dan het bedrijfsleven toch al helemaal niet? ‘Je kunt bakken met geld verdienen’, werd mij gemeld.
 
Maar ik heb geen interesse in bakken met geld. Wel in een beetje, ik heb nog sponsors nodig. Dat doe ik wel even in een apart berichtje.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*