Machine op gang

De campagne machine was even op stand-by gezet in de kerstvakantie (vakantie? did I miss something?), maar begint nu weer op stoom te komen. Er wordt druk heen en weer gebeld en gemaild en van alles georganiseerd. Ik zelf heb vandaag een beldagje. Al vanaf vanmorgen vroeg zit ik aan de telefoon. Het is inmiddels 15:35 uur en ik zag net op de ‘on-line belstatus’ pagina van T-Mobile dat ik vandaag al 16 smsjes heb verstuurd en 322 belminuten heb verbruikt. Daar gaat mijn telefoonrekening weer! Vroeger (lees: voor september 2005, toen Peter van Heemst mij inschakelde als zijn campagneleider) waren mijn telefoonrekeningen structureel rond de 20 EUR per maand. Sinds september schommelt het maandbedrag tussen de 300 en 500 EUR. Je moet wat over hebben voor de goede zaak, nietwaar?

Ik hoop alleen maar dat ik niet tien jaar na vandaag in de krant lees dat mobiele telefonie op termijn toch allerlei vreemde ziektes blijkt te veroorzaken.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*