McCain pritvrdil kampaň proti Obamovi

Gisteren stond er een stukje over de verkiezingen in de Slowaakse krant Hospodárske noviny. Ik was gevraagd om de sfeer in het Obama-kamp te beschrijven. Voor alle Slowaakse lezers onder u, zie hier. Ik quote: ‘"McCain slúbil volicom cestnú volebnú kampan, ale posledné televízne spoty dokazujú skôr opak,“ uviedla pre HN Kirsten Verdelová z hlavného stanu Obamovej kampane vo Washingtone.’ Juistem. 🙂

Maar serieus: ik weet wat ik zelf gezegd heb natuurlijk, en mijn Slovaakse vriend Pavol Bednar heeft de belangrijkste passages uit de tekst even vertaald. Die gaan over het feit dat ik teleurgesteld ben in McCain, nu hij tegen zijn eerdere beloften in negatief campagne is gaan voeren, en over de stemming op het partijkantoor hier, die positief en vooral vastberaden is.

This entry was posted in In de media, Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*