Meat Loaf in de HMH Amsterdam – Een recensie

Nou ja. Oke. De titel dekt de lading niet. Want ik was niet in de HMH. Godzijdank geloof ik, want als je ietsje naar beneden scrollt en mijn recensie van Meat Loaf in Keulen leest en dan de reacties daarop van mensen die wel naar Amsterdam zijn gegaan, dan weet je wat ik niet gemist heb. in de HMH was het net zo erg als in Keulen!

En ik kreeg zelfs nog een mailtje uit China van Danny. Een vriendin van hem was ook naar Keulen geweest. Zij had een briljante recensie, met daarin een zin die ik jullie niet wil onthouden: ‘Meat ‘zong’ zo verschrikkelijk langzaam dat een 2/2 maat nog snel was. Als ie nog langzamer had gezongen zong ie achteruit.’

Kortom: Zet vooral Bat Out of Hell I, II of III op. Of een andere Meat Loaf cd, maar ga NIET meer naar optredens van hem. Hij doet Herman Brood na.

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*