Meer dan 2000 steunverklaringen en problemen met OV

Gisteravond had ik een redelijk bizar vervoersavontuur. Ik moest naar een verjaardag waarvan ik het juiste adres dacht te hebben. Ik vanaf het partijkantoor half Amsterdam door met de tram en daarna een half uur lopen. En toen stond ik ineens bij een bedrijventerrein. Oeps? Dus ik bellen: ‘Hee Jan, waar woon je eigenlijk?’ Dat bleek aan de andere kant van de stad te zijn. Foutje, bedankt. Dus weer de hele tocht terug, naar Amsterdam CS. Eenmaal daar bleek ik uiteraard net de bus gemist te hebben. 20 minuten wachten dus. En vlak voordat de volgende bus zou komen kwam er een jongen met geel hesje op me af die vroeg: ‘Wacht u op bus 93?’ ‘Ja’. ‘Die komt niet, die staat in brand.’ Hoe verzin je het! Dus nog een half uur langer wachten en daarna eindelijk op het juiste pad. Na 2,5 uur kwam ik aan. Had ook in 20 minuten gekund.

Het feest was uiteraard nog niet voorbij, want toen ik ‘s nachts een lift naar Amsterdam CS kreeg waarna ik de nachttrein in wilde, bleek die net een minuut weg te zijn. Hupla, een uur wachten extra dus. En toen ik eindelijk in Rotterdam aankwam, was het natuurlijk net keihard begonnen te regenen. Lovely.

Maar ik ben -hoe laat het ook was- nog wel even naar Pauw & Witteman gaan kijken op uitzendinggemist.nl, want daar zat Klaas de Vries gisteravond. Dat ging natuurlijk onder andere over de actie om hem op plek 3 te krijgen voor de lijst van de Eerste Kamer. Jeroen Pauw of Paul Witteman (I forgot) noemde www.kiesklaas.nl 1 keer in de uitzending, maar dat was genoeg om ervoor te zorgen dat er weer een hele nieuwe stroom aanmeldingen voor de site binnen kwam. Sinds gisteravond zijn er al bijna 500 nieuwe aanmeldingen binnen, we zitten nu al dik over de 2000! Onder andere Jos van Kemenade meldde zich gisteren aan. De lijst wordt steeds imposanter. Nog een week en dan zullen we weten of de actie succes heeft…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*