Megastad FM, Volkskrant, TV Rijnmond

Remco mailde mij vanavond de mp3 van het interview dat ik eerder vandaag had met Megastad FM. Zij reageerden op een persbericht dat de Sauve Scholars Foundation gisteren verstuurde. Hoe? Welnu, ze belden me vanmorgen om half zes wakker. Iets met zes uur tijdsverschil, hallo! Nee, alle gekheid op een stokje, je kunt me voor minder ook wel wakker bellen. Het interview is hieronder te beluisteren:

—> megastadfm_20070824_sauve_scholarship.mp3.

Ook de Volkskrant en TV Rijnmond schreven over mijn avonturen in Canada. Voor de tekst uit de Volkskrant klik hier en voor TV Rijnmond hier. Eerder deze week stond er al een interview in het Witte Weekblad en ook iets op Science Guide.

En dat is wel weer genoeg reclame. Ik ga me nu samen met Willem Hinskens, die voor Rudy Giuliani aan de slag is, storten op een verhaal over ‘constituent services’. Wat dat precies zijn, hopen we binnenkort uit te leggen in een Nederlandse krant.

Update 26/08: Metro heeft ook nog wat:

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*