Mijn eerste televisie-interview (als in: door mij afgenomen) voor Binnenhof TV – met Jos Heymans

Vandaag beleefde ik mijn debuut als interviewer. Ik was vandaag dus eventjes journalist en wel voor Binnenhof TV, een gloednieuw initiatief van enkele mensen die de wereld graag kennis willen laten maken met alles wat er op het Binnenhof gebeurt. De filmpjes zijn te bekijken op http://www.binnenhof.tv en via mobiele apps (download de Binnenhof app dus!).

Mijn eerste interview was met RTL-journalist Jos Heymans, die vandaag zijn boek ‘Over Rechts’ presenteerde over de formatie. Hij overhandigde het eerste exemplaar daarvan vandaag aan Ivo Opstelten. Ik sprak Heymans kort na die overhandiging. Het filmpje daarvan is te zien op http://www.binnenhof.tv/videoplayer/?video_id=230&categories=43 of hieronder.

Ik hoor graag wat ik allemaal verkeerd doe. De introductie was in ieder geval slordig (eerste woord valt half weg zoals je kunt horen) en ik switchte van ‘u’ naar ‘je’ en weer terug naar ‘u’. Foutje, bedankt. 🙂