Mijn eigen huis in Washington DC

Couchsurfing is zo geweldig. Ik ga 20 november naar Washington en ik heb op www.couchcurfing.com een paar mensen gevraagd of ik de vijf dagen dat ik daar ben bij hen mag overnachten. Ik kreeg 4 positieve reacties en moet nu dus kiezen. Maar de keuze is simpel, een van de couchsurfers woont op een steenworp afstand van Capitol Hill en gaat zelf gedurende de tijd dat ik er ben richting Florida (het is thanksgiving weekend rond die tijd) en ik mag het hele huis dus voor mezelf houden als ik er ben. Pfff… Echt fantastisch! Dus niks dure hotels in dure steden, maar gewoon je eigen huis, gratis en voor niets, vlakbij het Witte Huis. Wat wil een mens nog meer!

This entry was posted in Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*