Mijn familie (Verdel en Kraan)

Net eens even geprobeerd in kaart te brengen hoeveel ooms, tantes en neefjes en nichtjes ik nu precies heb. Dat zijn er namelijk zoveel, dat ik dat alleen met grote moeite wist uit te zoeken. Hier het lijstje, op volgorde van oudste kinderen eerst, aflopend naar de jongste. De eerste naam is telkens de broer of zus van mijn ouders, daarnaast de oom of tante waarmee die getrouwd is, en daarnaast hun kinderen (mijn neefjes en nichtjes dus). Geen idee of dit te volgen is. 🙂

De familie Kraan (mijn moeder’s kant)

 

Ooms & tantes Neefjes & nichtjes 1 Neefjes & nichtjes 2 Neefjes & nichtjes 3
Kees & Rita Joke, Frances Kees Patrick, Miranda Nel & Jan Paul, Frans, Marianne, Lydia, Ignas Gerda & Albert Jan & Toos Anita, Rob, Wim Wil & Simon Mariette Hans & Eveline Bjorn Robert Theo & Ria Ted Piet & Riet Dick, Yvonne, Ingrid Frans & Bernadette Jean-Pierre, Chantal, Dimitri, Virgil Ria & Albert Wilbert Bernard Wim & Ina Jeroen Anny & Jan Kirsten, Pauline, Lilian Tony & Jan Alina Robbie

 


De familie Verdel (mijn vader’s kant)

 

Ooms & tantes Neefjes & nichtjes 1 Overige info Jan & Anny Kirsten, Pauline, Lilian Herman & Lidy Fred & John Hans & Marca Bart, Maarten * * andere moeder Joke Jos & Elly Petra, Sandra Dorothe, Herman Bernard, Martien, Lydia Ben & Gre Theo & Anneke Jeroen, Rick Kitty & Henny Mike, Marc Mary† & Leon Jan, Helen, Silvia

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mijn familie (Verdel en Kraan)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*