Muziek maestro!

JV klaagt dat ik niet over muziek blog. Maar ja, wat kan ik melden? Let me think. Ik ben net bezig met de CD-presentaties in Rotterdam en Amsterdam van Blind Justice, waarvoor je kaarten kunt bestellen op dit adres. Verder ben ik NIET naar Pukkelpop geweest, terwijl Sick Of It All daar kwam. Ik heb daar nu achteraf eigenlijk nog steeds spijt van. Verder kijk ik eens per maand op de website van Waltari, om elke keer weer teleurgesteld te worden. ‘Ze spelen weer niet in de buurt.’ En ik vind Duitsland al in de buurt, waar ik onlangs naar Robbie Williams ben geweest. Weer eens iets heel anders.

Maar verder ga ik maar weinig naar concerten nog. Voor Robbie was het laatste ding een ontzettend vaag punkfestival in Taiyuan in China, op de universiteit. Waar het publiek het vooral erg leuk vond om een vechtpartij te beginnen. Wat ik dan weer minder vond.

Ik luister wel veel muziek. Met name in de auto. Want van radio 1 word ik ook niet altijd even vrolijk. Leuk dat het een nieuwszender is, maar als je vijftien minuten luistert, dan weet je ook precies waar ze het de vijf uur daarna over hebben. De nieuwswaarde vind ik vaak maar erg klein. Maar ik dwaal af, we hadden het over muziek.

Tja, ik zou nog wel weer een paar bands/artiesten willen zien. SOIA dus. En Waltari. Gunshot -die volgens mij niet eens meer bestaan- staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje. Net als Shelter, altijd leuk. En Thumb. R.E.M., U2, Moby, UDS met DJ DNA, hell… zelfs Meat Loaf. Ik word er helemaal nostalgisch van. En waarom bestaat Faith No More niet meer? En de Brotherhood Foundation? En wat vond ik ook alweer van de Sugarhill Gang toen ik die eindelijk zag in de Melkweg, een jaar of vijf geleden? I can’t even remember…

Maar voorlopig dus eerst maar eens naar Blind Justice, op 22 september in Waterfront in Rotterdam!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*