Nee, dan Lourdes!

Gisteren weer een lekker hectisch dagje. Donderdag, dus naar XS4ALL. Daar bleek de mailbox behoorlijk vol te zitten, dus dat was hard bijwerken. Toch ook maar de lopende band opgegaan om voor het eerst in meer dan een week weer te lopen. Dit keer samen met Jip. 45 minuten gelopen met een lekker tempo van 8,5 km per uur. Ging relatief makkelijk, maar ik kreeg tegen het eind wel last van mijn enkels. Ik blijf maar aanmodderen!

‘s Middags kreeg ik een SMS-je van Peter van Heemst die mee zou gaan naar Bert Visscher die avond. Er zou ineens ‘s avonds een motie worden ingediend waarin het vertrouwen in Donner werd opgezegd en Peter moest in de Tweede Kamer aanwezig blijven voor de stemming. Hij probeerde nog te pairen (samen met iemand van de tegenpartijen niet op komen dagen waardoor je de stemmen tegen elkaar weg kunt strepen), maar dat wilde niet lukken. Dus erg last minute zijn kaartje aan Jessica doorgespeeld en daarna naar Rotterdam racen om op tijd voor de show te zijn. En het was allemaal lekker krap.

Bert was leuk. Niet heel erg leuk, maar wel leuk genoeg om goed vermaakt te zijn. Het was alleen jammer dat hij teveel makkelijke trucs had om het publiek op zijn hand te krijgen en dat hij een paar grappen gebruikte die echt al een baard hadden waar Methusalem jaloers op zou zijn. Maar zoals gezegd: het was wel leuk.

Na afloop weer stressen om op tijd bij De IJssalon te zijn. Daar had ik Peter als troost nog een ijsje beloofd en ook Josta zou nog even langskomen. Maar doordat alles uitliep waren we er pas om 22.55 uur, terwijl de IJssalon om 23.00 uur dicht zou gaan. Peter’s reputatie was echter bruikbaar om de tent nog even open te houden, dus uiteindelijk zaten we met zo’n tien mensen nog tot 23.30 uur ijs te eten. Wederom een geslaagd dagje. 🙂

En die motie haalde het natuurlijk niet. Alle partijen vonden wel dat er gefaald was in het tbs-beleid, maar om het vertrouwen in Donner op te zeggen, dat ging (de regeringspartijen voorop natuurlijk) te ver. Alleen de LPF en de PvdA stemden uiteindelijk voor de motie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*