New York 3

Zo! Ticket naar New York is geboekt. Op 18 februari om 17.00 uur kom ik aan bij het hostel, en dan blijf ik 9 nachten. De 27e om 06.00 uur vlieg ik terug naar Ottawa. Het kostte mij totaal 230 (ticket) + 201 (hostel) = 431 euro.

Joris komt in ieder geval ook. Hij komt 19 februari aan in New York om 13.30 uur. Hij vliegt gewoon vanuit Amsterdam en hij heeft een ticket voor 370 euro gevonden, als ik me niet vergis. Het hostel voor 8 nachten (in zijn geval) is 180 euro. Dus vliegreis en 8 (!) overnachtingen vanuit Nederland kostte hem dus 550 euro!

De vraag is nu dus: wie wil er nog meer mee? Beslis snel, want de ticketprijzen gaan natuurlijk omhoog (zo was het vliegticket wat ik vandaag heb gekocht gisteren nog 70 euro goedkoper, grrr)….

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*