Nieuw boek: Aan Mijn Jongere Ik

Zondag 4 september 2011 was op de Manuscripta de boekpresentatie van het boek “Aan mijn jongere ik”. Ik was gevraagd om één van de 33 hoofdstukken van het boek te schrijven, namelijk een brief aan ‘mijn jongere ik’. De brief moest een waarschuwing, advies of levensles bevatten, die ik op jongere leeftijd goed had kunnen gebruiken.

Ook de andere 32 brievenschrijvers zijn vrouw. Allen delen één of meerdere waardevol adviezen, die goud waard zijn en een verandering kunnen betekenen in jouw leven. Waarom vrouwen? Omdat verreweg het grootste deel van de opbrengst voor Pink Ribbon is (80% van de auteursroyalties, 20% van de uitgeverij, de schrijfsters zelf hebben allen belangeloos meegewerkt).

De 32 andere schrijfsters zijn; Adriana Esmeijer, Ancilla Tilia, Anne-Marie Rakhorst, Annemarie Jorritsma, Annet Aris, Ans Markus, Arlette van Boven, Caro Emerald, Claire Boonstra, Dorothée Kasteleijn, Esther Jacobs, Esther Vergeer, Floortje Dessing, Isis van der Wel, Jannie Munk, Joke Bruijs, Joline Jolink, Judith Bouma, Karla Peijs, Leontien van Moorsel, Manja Blok, Marlies Dekkers, Nebahat Albayrak, Pauline van der Meer Mohr, Pia Douwes, Sandra Roelofs, Sandy Wenderhold, Simone Brummelhuis, Sjoukje Dijkstra, Stacey Rookhuizen, Susan Smit en WILDCARD WINNER Josephine van Hees.

Zie hieronder een filmpje van de boekspresentatie, waarin ik samen met Pia Douwes en Claire Boonstra deelnam aan een panel om onze verhalen toe te lichten. Het boek zelf is te verkrijgen in de boekhandel, op Bol.com of op www.aanmijnjongereik.

This entry was posted in In de media and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*