Nog 1 week Ottawa

Vandaag weer een tentamen gehad. Deze ging gelukkig wel goed. Tenminste, dat hoop ik dan maar. Ik moet nu alleen nog een 12 pagina tellend essay schrijven over de het Israelisch-Palestijns conflict sinds de tweede Intifada. Op zich erg interessant, maar ik kijk er als een berg tegenop. Ik wil gewoon klaar zijn nu, ik heb het even gehad met studeren.

Volgende week vrijdag vertrek ik uit Ottawa. Ik heb heel aso een eersteklas treinkaart naar Toronto gekocht (ruim twee keer zo duur als een gewoon kaartje, maar wel met 3-gangendiner en drank inbegrepen, dus ach) en ik kom op een ideaal tijdstip in Toronto aan vrijdagavond, namelijk op tijd om de Canadese premiere van Hitchhiker’s Guide to the Galaxy te zien voordat ik een dag later richting Vancouver vertrek. Drie dagen in The Canadian naar Vancouver worden dat, en daarna 11 dagen door de Rocky Mountains reizen alvorens ik terugvlieg naar Ottawa, waar ik dan nog enkele dagen Joaquin lastig ga vallen (want op de campus kan ik dan al niet meer terecht). En dan zo rond 18 mei… terug in Nederland… Een vreemd vooruitzicht!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*