Nog een paar dagen in Nederland

De tijd vliegt… Heerlijk weer hier in Nederland, maar ik heb amper tijd om er van te genieten. Ik ben alleen maar van hot naar her aan het reizen. Donderdagavond vlieg ik weer terug naar Noord-Amerika. Ook de komende dagen is het nog druk, maar wel leuk. Morgen is natuurlijk de voorverkiezing in Pennsylvania, waar iedereen al tijden naar uitkijkt. D-Day nummer zoveel voor Hillary. Mijn voorspelling: ze wint morgen.

Ik zit overigens tussen 09:00 en 10:00 uur bij De Ochtenden op Radio 1 in de uitzending om na te praten over de uitslag, mits die dan al binnen is. Maar dat zit er wel in.

(En ja, ik ben de komende dagen gewoon te bereiken op 0624-524437)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*