Nog exact vier weken

www.petervanheemst.nl voor een verslag) en daarna was ik weer uren bezig met het schoonvegen van mijn mailbox. Door naar Den Haag, daar nog wat krantenarchieven overhoop gehaald, 1001 telefoontjes afgewerkt en toen terug naar Rotterdam voor dat hapje eten. Ook dan wordt er onophoudelijk gebeld overigens.

En eenmaal thuis dook ik weer achter mijn laptop.

Ondertussen merkte ik vandaag dat de hele stad volhangt met Leefbaar Rotterdam posters. Ik vind ze maar raar. Ze lijken op filmposters, met een witte achtergrond waarop je Pastors voorop ziet staan, geflankeerd door Sorensen (wit overhemd) en Van Den Anker (een wit truitje, dat wegvalt tegen de witte achtergrond). Het zal wel een duur grapje geweest zijn.

www.24×24.nl), toen in een reactie op de collegeresultaten van de gemeente Rotterdam en ten slotte in een stukje over het lijsttrekkersdebat in La Cazuela, waar hij het idee van wooncontainers voor aso’s introduceerde. Was meteen voorpaginanieuws in de Metro gisteren.

En ten slotte skypete ik gisteren zomaar ineens met Jan en Barbara in Frankrijk. Meer dan een jaar nadat ik een account voor hen had aangemaakt zijn ze ermee aan de slag gegaan. Werkt perfect. Heel leuk.

Morgen (straks) stuurgroep, een gesprek met een journalist, naar InHolland, bellen met Intermediair, Opzij en de Voedselbank, twee artikelen voor Erasmus Magazine afschrijven en ‘s avonds een commissievergadering van de provincie in Den Haag. Dat gaat laat worden. Maar goed, dat is het nu ook al. Ik ben alleen totaal niet moe.

Heeft misschien iets te maken met de chocolade die ik net op heb. 🙂

Ik zou graag nieuwe afleveringen van The Daily Show kijken, maar die zijn helaas nog niet downloadbaar, according to Remco.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*