Onderweg naar Venezuela en Colombia

Alrighty then. Net klaar met pakken. Morgenochtend om 11:30 uur vertrek ik naar Miami. Aankomst 15:10, vertrek weer om 16:10 naar Caracas in Venezuela. Daar zit ik tot ergens begin januari en daarna vlieg ik door naar Bucaramanga, in Colombia. Vreemd genoeg is mijn ticket Caracas-Montreal gedateerd op 8 januari, maar mijn vlucht van Bucaramanga naar Caracas op 15 januari. Rarara, wat klopt hier niet? Afijn, volgens Joaquin komt alles goed. Ze gaan me op een wachtlijst zetten voor 6 of 7 januari voor een eerder vlucht vanuit Colombia terug naar Caracas. Ik hoop dat lukt. Zo ja, dan is het retourschema op 8 januari: vertrek om 06:55 vanuit Caracas naar Miami, 09:45 aankomst aldaar. Miami-Montreal vertrek om 12:30 uur en aankomst in Montreal om 15:50 uur.

Voor wie deze informatie bedoeld is? Vooral voor mezelf, want ik neem mijn laptop niet mee en ben bang dat ik de handgeschreven informatie over vluchttijden die ik bij me heb ergens kwijtraak, hehe.

Wat ik ga doen in Venezuela? Welnu, Joaquin, die ik drie jaar geleden heb leren kennen in Ottawa, toen ik daar studeerde, komt uit Venezuela, woont tegenwoordig in Canada en gaat trouwen in Colombia. Logisch toch? Ik zal Kerst, Oud&Nieuw en zijn bruiloft doorbrengen in Zuid-Amerika. Het schijnt dat praktisch iedereen alleen maar Spaans spreekt, dus dat wordt leuk. Ik spreek namelijk in het geheel GEEN Spaans.

Uiteraard ga ik niet alleen maar vakantie vieren. Caracas is arm. Bucaramanga eveneens. Er zijn al contacten gelegd met twee lokale weeshuizen. Eens zien wat ik daar kan doen.

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*