Opnieuw een mislukte Radio 1 uitzending

Gisteren was ik opnieuw te gast bij het Radio 1 programma DeGids.fm, nadat de uitzending vorige week mislukte (de verbinding viel weg). Dit keer zou het anders zijn, want waar ik vorige week telefonisch in de uitzending zat, was ik nu naar de mediatoren van de Tweede Kamer gegaan, waar een technicus mij live in de Hilversumse uitzending zou pluggen. Zo kon het niet meer misgaan. Dus ging het mis. Wij konden na enige minuten nog prima horen wat er in Hilversum in de studio werd gezegd, maar mij konden ze niet meer verstaan. Je zou er bijna wat van gaan denken.

Het eerste deel ging het nog wel goed, dat is dankzij Remco hier terug te luisteren (mp3’tje).

This entry was posted in In de media, Verenigde Staten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*