Pennsylvania, here I come!

De kogel is door de kerk… direct na het laatste debat tussen Obama en McCain word ik naar Pennsylvania gestuurd, een van de vijf belangrijkste swing states. Het debat is woensdag, op donderdag vlieg ik naar Pittsburgh. Nu ja, ik ga dat vliegticket dus weigeren en regel gewoon een treinkaartje, maar Pittsburgh it is! Tot en met 2 november zit ik daar, op 3 november keer ik terug naar DC. Verder nog geen details…

Obama heeft een lichte voorsprong in Pennsylvania, maar er zit een addertje onder het gras: in de meeste staten kan nu al gestemd worden met ‘absentee ballots,’ in Pennsylvania kan dit niet. McCain hoopt er in de laatste weken een comeback te maken en alsnog te winnen. Daar gaan we dus een stokje voor proberen te steken.

This entry was posted in Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*