Pom pom pom

Er werd geklaagd dat ik te weinig blog. ‘Maar ik heb net geblogd, ik blog bijna elke dag’, was mijn verbaasde reactie. ‘Jawel, maar ik lees je blog een paar keer per dag.’ Pfff…

Nu ja, ik heb niet zoveel te melden. Ik ben me aan het verdiepen in het verkiezingsprogramma van de PvdA, waar journalistiek Nederland smachtend op zit te wachten, maar daar kan ik natuurlijk niets over zeggen. Dus daar valt dan ook niet veel over te bloggen.

Vrije tijd dan. Gisteravond meegedaan met de laatste Wednesday Night Skate van het seizoen. PvdA-wethouder Dominic Schrijer rolde mee. Net als SP-voorman Theo Cornelissen. Ik kon de tocht zelf echter niet afmaken, want dan zou ik te laat komen voor de pleinbios. Dus reed ik via het Kralingse Bos terug naar huis en pakte de auto richting Nazar. Daar pikte ik Richard en Sander de Kramer op. Maar toen we eenmaal waren aangekomen bij het Lloyd Multiplein, begon het te regenen. Dus doken we de auto maar weer in en gingen we voor plan B: naar The Lost City in Pathe de Kuip. Geen denderende film, maar wel een vrij bizarre rol voor Bill Murray. Alleen al daarom de moeite waard om te zien.

Dus, tja.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*