Prison Break, Die Hard 4.0 etc.

Hoi. Ja. Dus. Ik moet weer eens bloggen ofzo. Wil ondertussen iedereen Qyroz melden dat hij gewoon door moet gaan met bloggen?

Anyhew, ik heb niet zo veel te melden geloof ik, anders dan dat ik al een paar weken bezig ben om heel Prison Break te kijken. Erg spannende serie, maar ik ben nu bijna door seizoen twee heen, wat betekent dat ik weer op zoek moet naar iets anders. Remco heeft bedacht dat de Sopranos next zijn. Eens zien of dat me na drie afleveringen nog steeds weet te boeien. Bij House lukte me dat niet, dat vond ik iets teveel van hetzelfde elke aflevering.

Had ik al gezegd dat Die Hard 4.0 erg goed is? Ik merk dat ik de afgelopen jaren met films als Sin City stiekem fan ben geworden van Bruce Willis. En in DH4.0 maakt hij het weer helemaal waar. Briljante vondst om de bad guy neer te schieten door je eigen lichaam heen. Leuke actiefilm dus.

Morgen naar Transformers! En naar Genesis. In de ArenA. Ik ga wel weer proberen om vooraan te komen, anders is het geluid waarschijnlijk heel slecht. Zoals altijd in de ArenA. We’ll see.

Oh, enne: maandagavond ga ik naar het mediadebat over anoniem reageren op internet in Zaal de Unie in Rotterdam. Komt ook! En dergelijke.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*