Robots & Hostage

Robots is erg leuk. Met Robin Williams als de second man in de film, Fender, kan het ook bijna niet mislukken. De graphics zijn wederom fantastisch en de film zit bomvol met woordgrapjes en visueel spektakel. En nog een mierzoet verhaal ook, waarin de good guys -hoe kan het ook anders- overwinnen! Yeahhh!!

Overigens, in een persconferentie ter promotie van Robots in februari nam Robin Williams Disney even flink in de zeik, naar aanleiding van het afscheiden van Pixar. Je kunt dat hier horen. Maar pas op, het is erg grappig! 🙂

Hostage is de nieuwe film met/van Bruce Willis. Ik verwachtte eigenlijk niet veel meer dan een standaard gijzelfilm, maar het verhaal was een stuk gecompliceerder en interessanter dan het gemiddelde gijzeldrama. Spannend tot het einde en met een paar gebeurtenissen die je eigenlijk niet echt in een Hollywood-productie verwacht. Ik zal er niets over verklappen. Gewoon kijken die film.

En toen was het alweer 16.00 uur ‘s middags. De dag is alweer voorbij! De winter trouwens ook. Ik heb al een maand niet meer kunnen schaatsen, omdat het te koud was, te hard sneeuwde, omdat ik ziek was, of omdat het -zoals het de laatste twee weken doet- te hard dooit. En die dooi lijkt door te zetten. ‘s Nachts is het nog wel -10 of -20, maar overdag is het telkens rond de 4 graden. Genoeg om de toplaag op het ijs tot smurrie te doen smelten en genoeg om de sneeuw die overal zon 40 cm hoog ligt te doen verdwijnen. Jammer, maar helaas!

This entry was posted in Films, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*