Schaatsupdate

Oke, meerdere mensen willen gezellig mee gaan schaatsen morgen (zondag) op Flevonice. Voor de mensen die niet weten wat het is: een 5 kilometer lange onoverdekte buitenijsbaan bij Biddinghuizen. Echt fantastisch. Er is ook een krabbelbaan voor kinderen en een kort rondje voor mensen die nog niet zo goed kunnen schaatsen. Halverwege de baan is een echte koek en zopie tent en bij het begin staat een heel groot restaurant, waar je lekker warm kunt worden/blijven en/of iets kunt eten/drinken.

Ik ben er samen met een paar anderen om 13:00 uur. Als je ook wilt komen, bel dan even als je er bent. Telefoonnummer staat links op de site onder ‘contact’. Als het morgen net zulk weer is als vandaag, dan wordt het geweldig!

Update – Het was weer geweldig. Begon met veel zon. Iets teveel, want het ijs smolt harder dan de machines het konden doen laten bevriezen (hee, dat zijn vier werkwoorden op rij). Toen het daarna ook nog begon te regenen en sneeuwen zijn we er maar mee gestopt. Maar… toen had ik al wel 30 kilometer achter de kiezen, waarvan 22 met erg mooi weer. Top dus. Over twee weken weer, als het aan mij ligt (22 februari).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*