Sick Of It All in Herne – Duitsland

Sick Of It All was weer eens geweldig gisteren, in het Duitse Herne. Ik heb de New Yorkse hardcoreband op zijn minst twintig keer gezien sinds 1995 en er is nog geen enkel optreden geweest waarvan ik dacht: ‘goh, ze hebben vandaag hun dag niet. SOIA heeft altijd hun dag. Geweldig. Wat een energie! En wat een publiek gisteren… zo’n 3000 man die volledig uit hun dak gingen en een cirkelpit om de geluidstoren heen deden. Waar ik dan maar in mijn eentje dwars tegen in ging. 🙂

Hieronder voor de liefhebbers nog maar eens de clip van Step Down. Ik denk dat heeeeel veel mensen nu afhaken. Maar goed, dit is dus mijn favoriete band.

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Mastodon