Sick of it all!

Nee, het onderwerp van deze posting betekent niet dat ik het zat ben, het gaat simpelweg over de New Yorkse hardcoreband Sick Of It All (SOIA). Aanstaande dinsdag is het weer partytime, dan speelt SOIA in de Melkweg in Amsterdam. Voor de pakweg vijftiende keer sinds 1995 zal ik ze dan zien spelen. Eindelijk een moment om mijn post-stress-stress weg te krijgen. Hoop ik. Vooraf wellicht naar de Turkse science fiction film G.O.R.A. met mijn grote vriend Jeroen.

Niet ‘sick of it all dus’. Wel een beetje moe. Sinds ik terug ben uit Frankrijk ben ik vooral bezig geweest met tien dagen achterstand inhalen, gelukkig bestaande uit veelal leuke dingen. Weer elke dag XS4ALL, 25 vliegtickets naar Barcelona gekocht, scriptie naar Wim gestuurd, duizenden binnengekomen mailtjes verwerkt, de begrafenis van Theo van Gogh gekeken, mijn Erasmus Magazine artikel gemaild (nog niet geplaatst), voor de tweede keer naar Der Untergang geweest, een etentje met wat Bona-gangers geregeld, wat colleges gevolgd, een ‘letter of recommendation’ geritseld bij professor Pollitt, een gesprek gehad met een EUR-medewerker over transitiemanagement, wat PvdA bestuursvergaderingen gevolgd, evenals een PvdA-bijeenkomst over het deelgemeentebestel in Rotterdam, een paar keer rondjes hardgelopen over de Erasmus- en Willemsbrug, het XS4ALL Helpdesk Sinterklaas-feest geregeld, naar Freek de Jonge geweest (die optrad met Theo Maassen), een dagje naar Gent geweest om Jorg te feliciteren met zijn verjaardag, een jas besteld in de stad met Jeroen, opdrachten gemaakt voor Europees Recht, Bestuursrecht en Inleiding Strafrecht en Criminologie, de kubus opgeruimd, gewerkt aan de BZK-opdracht van professor Kickert en nu vergeet ik nog tig andere dingen die ik in de afgelopen twaalf dagen gedaan heb.

Post-stress-stress dus. Maar… ik ben weer helemaal bij. 🙂

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*